Brød og kager i verdensklasse

Når du træder ind i et bageri, bliver du straks mødt af duften af frisklavet brød og lækre kager. Bagerier er fyldt med et utal af velsmagende delikatesser. Her kan du således købe alt fra sprøde flutes og til luksuskager, og alt er tilberedt efter alle bagekunstens regler.

I de senere år er stadig flere luksusbagerier åbnet i Danmark. Ikke mindst i hovedstaden, hvor udenlandske madturister ofte søger mod bakery copenhagen, hvor de ved, at de kan få noget helt særligt. “Rug Bakery”, der befinder sig på hotel Villa Copenhagen tæt ved Tivoli, er et godt eksempel på disse bagerier.

Her kan man prøve et væld af danske specialiteter. Alt lige fra groft kvalitetsrugbrød, til lækre kager med et twist af luksus, står således på menukortet. Uanset om du er til det søde, salte eller det sprøde, så er der noget for dig.

Surdejsprodukter i fokus

Det er ikke mindst de populære surdejsprodukter der har vundet indpas hos de moderne bagerier. Det skyldes i høj grad brødets sunde egenskaber. Surdejsbrød er en af de ældste og mest traditionelle typer brød, og det kan spores helt tilbage til det gamle Egypten.

Hele produktionsprocessen kan tage op til 24 timer, hvor brødet over flere omgange hæves, foldes, hviles og bages. I sidste ende giver det et brød med kompleks smag, sprød skorpe og en blød, svampet krumme.