Hvor ligger din yndlingsrestaurant?

Man kan have mange yndlingsrestauranter, det ved vi, men som regel har man altid en, man bedre kan lide end de andre. Vi er nysgerrige efter, hvor din yndlingsrestaurant ligger? Og hvorfor er vi så det? Det er vi naturligvis, fordi vi gerne vil undersøge, om vi også er vilde med den. Hvis der er et sted, som du er rigtig vild med, så er der gode muligheder for, at alle mulige andre mennesker godt kan lide den også. Vi er selv meget vilde med at spise på restauranter, der ikke koster så mange penge. Det er ikke, fordi vi er hverken fattige eller nærige, men vi gider ikke bruge for mange penge på ting, man ikke skal bruge penge på. Vi vægter dog kvalitet meget højt, for vi mener ikke, at man skal spise noget, der ikke er godt for en. Kvalitetsmad er derfor i højsædet, og i den forbindelse mener vi også, at økologi er værd at gå efter. Om du er til økologi eller ej, må være op til dig, men hvis ikke du har prøvet det, så mener vi, at du må undersøge mulighederne. Maden er bare bedre, når den er økologisk, og det vil man hurtigt finde ud af. Vi ved dog godt, at der ikke er mange økologiske restauranter derude, men vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du kender en eller flere økologiske restauranter, for i så tilfælde vil vi meget gerne besøge dem.

Om man er til kød eller ej, det er også en individuel sag, og den dag i dag er der flere vegetariske restauranter derude, end der nogensinde før har været. Vegansk livsstil er også kommet på landet, og selvom vi her i Danmark ikke er langt fremme, så ses det, at der flere og flere steder findes veganske spisesteder. Vi har selv besøgt flere af disse spisesteder både i Aarhus og København, og vi tror også, at der i fremtiden vil komme endnu flere steder til. Hvis du kan anbefale et eller flere veganske spisesteder, så hører vi også meget gerne fra dig. Vi har hørt, at Sverige er med fremme på beatet, så hvis du har været her, kunne vi også godt tænke os at høre fra dig.

Hvis du ikke allerede har tænkt over, hvilken restaurant der er din yndlingsrestaurant, så er det et godt tidspunkt at begynde på. Du kan nemlig undersøge det hele allerede i dag, og så må du meget gerne vende tilbage til os, når du har fundet frem til det spisested, du bedst kan lide. Der er ingen grund til at vente, og hvis du har mod på det, kan du kontakte os allerede i dag. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Nu er det jo snart Valentins dag (den 14. februar), så vi vil også gerne høre fra dig, hvis du kender restauranter, som gør sig umage med at udsmykke restauranten med valentinsdag pynt som f.eks. røde hjerter og roser.