Spis morgenmad på café

I Frankrig og Italien er der tradition for, at man får kaffe og croissant til morgenmad, og at den indtages på den lokale café, før man tager på arbejde. Det er dejlig nemt at gå forbi en god café og sætte sig eller stå ved disken og indtage sin morgenmad, og det er der mange italienere og franskmænd, som benytter sig af. I Danmark er det ikke lige så udbredt at indtage morgenmaden på café, men det er udbredt, at man stikker hovedet ind på caféen for at få en coffee-to-go på vej til arbejde.

Men der er faktisk danske cafeer, som også har åbent i morgentimerne, og hvor du kan lægge vejen forbi. Der serveres bl.a. friskbagt brød med et udvalg af ost og pålæg, yoghurt, skyr eller grød. Dertil kan du få kaffe, te og kolde drikkevarer. For 10 år siden var det populært at bestille stor brunch, men i dag er simpel morgenmad den nye trend. Nyd at få serveret dejlig morgenmad på en hyggelig café, hvor du kan læse dagens avis eller kigge ud af vinduet, imens du spiser din morgenmad. Du vil opdage, at der også er andre, som nyder at spise morgenmad på café.

Kom godt fra start om morgenen

Det handler om at skabe nogle gode morgenrutiner og komme godt fra start. Så kan du møde positiv og veloplagt op på jobbet og udføre dine arbejdsopgaver med større overskud. Du kan jo tjekke de caféer, som ligger i dit nærområde for at finde frem til, hvor du helst vil spise morgenmad. Du kan også spise flere steder i ugens løb, hvis du gerne vil variere din morgenmad og smage noget forskelligt. Morgenmad på café koster selvfølgelig nogle penge, men så kan du måske skære ned på andre udgifter til fx takeaway måltider om aftenen, eller du kan beslutte dig for at gå på morgenmadscafé 2-3 gange om ugen, hvis ikke du har budget til at gøre det alle dagene.