5 Steder med Afterski Stemning i København

Der er ikke mange bakker og mulighed for at stå på ski i Danmark. Hvis du savner løjperne, kan du stadigvæk nyde en afterski-stemning i den danske hovedstad. Vi giver dig fem gode ideer til hvor du kan opleve netop det.

Stå på ski i Amager

Du kan sagtens finde sport accessories frem til en tur til Amager Bakke. Der kan du besøge IndoorSki, som ligger på Vindmøllevej 6 i København S. Ikke alene kan du stå på ski og snowboard. De har også en skicafe med afterski-stemning, som du kan nyde efter turen på bakken.

Naturligvis kan du også tage til Ørestaden blot for at opleve afterski-stemningen, men nu hvor du alligevel skal afsted, kan det være en god ide at få pulsen op og køre på samme tid. Mangler du sport accessories behøver det ikke at koste en formue at blive klar til en eller flere dage på Amager Bakke.

Heidi’s Bier Bar

Der er ikke meget kaffe over Heidi’s Bier Bar i København, men de har bestemt afterski-stemning. Stedet blev startet op i sommeren 2004. De fem mænd bag Heidi’s Bier Bar havde stået på ski sammen. Desuden havde de også erfaring fra Boltens Gård og Australian Bar.

Det førte til en enorm succes på Vestergade i København, hvor de har åbent alle ugens dage undtagen søndag. Faktisk har de haft vokseværk siden da og der er nu også Heidi’s Bier Bar i Aarhus, Aalborg, Odense, Sønderborg samt andre steder i Danmark, Finland, Storbritannien og Norge. Derfor kan du ikke kun opleve afterski-stemning i København, men flere steder i verden.

Tyrolia Bier Klub

Et andet sted på Vestergade er der endnu mere tysk afterski-stemning. Det kan du nyde hos Tyrolia Bier Klub, som byder på snestorm, tyroler-dans og meget mere. På deres hjemmeside reklamerer de med den rette afterski feeling, og det er ikke noget, som de blot lover. Der er blandt andet ild på bordene, som du kan opleve torsdag, fredag og lørdag i hovedstaden.

Alpehytten med østrigsk afterski stemning

Navnet i sig selv fortæller meget om konceptet hos Alpehytten. Midt i København ligger den østrigske afterski-bar på Frederiksholms Kanal 4 tæt på Christianborg Slot. Hvis du ønsker at holde din egen afterski-fest, kan du endda leje baren, hvis du har lyst til at gøre det.

Biergarten i Tivoli

Sidst, men absolut mindst, er der også afterski-stemning i den gamle have. Tivoli danner rammerne for Biergarten, som har en pejs og skiudstyr til pynt på væggene. Baren er skabt med et unikt system, som sørger for at drikkevarerne altid har den helt rette kølige temperatur. Ikke alene er der godt til ganen. Du kan også tygge på pretzels, bratwurst og schnitzel.