Mennesker mødes – også når sorgen trykker

I løbet af livet kommer alle ud for at miste en person, der står dem nær. Det kan være en ven, et medlem af familien, en kollega. Familiemedlemmer oplever vi alle at miste i takt med, at vi bliver ældre. Først vore bedsteforældre, siden vore forældre, og nogle oplever det ulykkelige at miste et barn.

Når det sker, er det vigtigt at søge rådgivning, der kan hjælpe jer bedst muligt gennem processen. Bor I i hovedstadsområdet, kan det være en velrenommeret bedemand på Frederiksberg, som ved, hvordan en afsked bedst kan forløbe i dette lokalområde. Den lokale bedemand på Frederiksberg kan også give jer den bedste rådgivning om, hvad der kan ske, når den kirkelige handling er overstået, og familie og venner måske gerne vil mødes.

Godt at mødes over et måltid

Også når sorgen trykker er det godt at mødes efter en begravelse eller en bisættelse. Mange vælger i samråd med deres bedemand på Frederiksberg at finde en lokal restaurant, hvor man mødes bagefter til et måltid. Og det er en rigtig god idé. Ja i gamle dage holdt man ligefrem gravøl, hvor man fik en god tår over tørsten, men det er nok ikke det, din bedemand vil råde dig til. Men et stille og roligt samvær, hvor man spiser på en restaurant og får mulighed for at tale med familie og fremmødte er en rigtig god idé. Det er en måde at sætte punktum på, som de fleste vil værdsætte.

Vi har efter en begravelse brug for at trække vejret og få løsnet stemningen op. Det kan gøres ved et samvær bagefter på en restaurant, og det er noget, som vi vil råde til. Tag en snak med bedemanden om, hvordan tingene bedst muligt kan afvikles, og hvilken restaurant, de vil foreslå.